joi, 15 februarie 2018

Noi informatii referitoare la intalnirea promotiei 1978 a LMDC

Salutari tuturor!
Revin cu noi informatii pentru organizarea intalnirii de 40 de ani de la terminarea liceului militar.
Asa cum am discutat anterior, in vederea pregatirilor administrative si logistice pentru ziua de 23 iunie, am nevoie sa vad imaginea de ansamblu si cati dintre voi sunt hotarati sa participe la activitatea din perioada 22 - 24 iunie a.c..
In acest sens am deschis un cont la Banca Transilvania unde se pot trimite banii pentru participare - suma de 150 lei sa...u 200 lei, in cazul in care si doamnele vor sa participe.
Contul este: RO09BTRLRONCRT0030363502 deschis pe numele meu: Panait Ionel Relu, la Banca Transilvania.
Va rog sa retineti ca acest cont va fi deschis pana in data de 15 aprilie a.c., acesta fiind timpul la dispozitie sa va hotarati daca si cine participa si sa trimiteti banii necesari.
La sfarsitul lunii martie am sa public extrasul de cont unde puteti vedea cine a trimis bani si va voi transmite datele pentru detaliile admisitrative si logistice ce urmeaza. Raportul final va fi inaintat catre conducerea liceului in data de 15 aprilie a.c., dupa aceasta data (avand in vedere si inchiderea contului mentionat mai sus) contributiile sau alte aranjamente financiare, administrative si logistice nemaifiind posibile.
De asemenea, as vrea sa mentionez faptul ca imi face placere sa planific si sa organizez intalnirea noastra, insa dupa ce voi inainta raportul si platile pentru activitatile ce ne privesc pe toti, v-as ruga sa va organizati pe clase si sa va desemnati reprezentantii pentru activitatile ce se pot organiza inainte si dupa ziua de 23 iunie a.c.
Daca aveti intrebari intrebari sau nelamuriri, va rog sa-mi scrieti pe adresa relupanait@yahoo.com - cu mentiunea intalnire 40 ani sau, pentru urgente, puteti telefona la 0733530053.
De-abia astept sa ne revedem!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu