joi, 2 noiembrie 2017

Promotia 1978 organizeaza revederea de 40 de ani de la absolvirea liceului, in perioada 22-24 iunie 2018

In data de 26.10.2017 ora 11.00 am avut intalnirea cu dl. profesor dr. Aurel SOARE, directorul adjunct al CNMDC.
Intalnirea a avut ca subiect revederea promotiei 1978 in anul 2018 si am avut agenda urmatoare:
1. Formalitati necesare;
2. Stabilirea datei pentru eveniment;
3. Stabilirea unui format de program;
4. POC pentru eveniment;
5. Anuntare profesori, comandanti;
6. Optiuni pentru masa festiva;
7. Eventuale optiuni cazare;
8. Alte detalii.

Am cazut de acord ca perioada desfasurarii activitatii sa fie 22-24 iunie 2018. Pentru aceasta este nevoie de un raport catre comandantul CNMDC, in care sa solicitam desfasurarea evenimentului in acea perioada, specificand ca activitatea principala sa fie in data de 23 iunie 2018.
Activitatea principala va cuprinde intalnirea propriu-zisa a participantilor din promotia 1978 cu comandantii si profesorii din acea perioada si o masa festiva (sau doua mese, functie de programul ales) care se va/vor organiza la cantina liceului.
In principiu un program al activitatilor ar trebui sa cuprinda urmatoarele momente:
- intalnirea promotiei pe platou sau in fata comandamentului
- cateva alocutiuni
- inmanarea unor diplome tuturor profesorilor si comandantilor care participa, unor buchete de flori profesoarelor, precum si a unor insigne comemorative tuturor participantilor (de avut in vedere faptul ca in anul 2018 se sarbatoresc 100 de ani de la Marea Unire - eventual putem da o denumire similara intregii activitati)
- preotul unitatii poate avea o alocutiune in care amintim si despre profesorii/comandantii/colegii care nu mai sunt (in alti ani s-a depus o coroana de flori la monumentul liceului)
- mai putem sadi un brad sau un stejar... undeva in perimetrul liceului care sa aminteasca tuturor despre promotia noastra
- in functie de timpul la dispozitie putem merge intai la clase sa "strigam catalogul" si apoi la masa festiva sau invers, dupa care organizam undeva la un restaurant "petrecerea" de seara.
- de mentionat ca in alti ani s-a organizat in ziua urmatoare, la cantina liceului, o masa gen ciorba de potroace sau de burta (ca dupa petrecerea din ziua anterioara) dupa care s-a facut defluirea tuturor participantilor.

Detalii de avut in vedere:
- desi pare ceva relativ simplu, va rog sa tineti seama ca este deosebit de complex, prin prisma detaliilor de care trebuie sa tinem seama, daca ne dorim un eveniment reusit. Ca atare, amploarea evenimentului necesita un comitet de organizare, din care sa faca parte cel putin 3 persoane, deschiderea unui cont in care fiecare participant trebuie sa verse suma stabilita pentru eveniment (nu vreau promisiuni ca o sa vina, ci vreau sa participe numai cei hotarati), mai ales ca pentru organizare trebuie platitie anticipat anumite sume etc.
- cheltuieli estimate: diplome (de tiparit si de scris, plus semnatura - sa vedem cine le semneaza), buchete de flori, coroana, pomi de plantat, masa festiva, tratatii in clase si afara, brosura cu programul si alte detalii pe care le consideram semnificative, fotograf/fotografii, confectionarea unor insigne cu soimul liceului (toti putem pleca cu amintiri ale intalnirii: insigna, brosura si mahmureala), masa festiva si sa vedem ce alte cheltuieli mai pot apare (cum ar fi transportul profesorilor - unii au peste 90 ani, la si de la eveniment).
- avand in vedere perioada aleasa, dl. profesor Soare spune ca si cazarea poate fi asigurata in liceu...ramane de vazut.

Ca atare, deocamdata sunt singur (impreuna cu directorul adjunct, caruia ii multumesc pentru sprijin) in intreprinderea asta, mi-as dori sa fi fost si Tibi Buzdugan (pentru ca el cunoaste mai multe detalii despre lliceu si zona) asa ca astept sugestii si propuneri.
Vreau sa stiu daca sunteti de acord cu programul, cu perioada aleasa, cu formarea unui comitet de organizare, cu deschiderea unui cont si stabilirea unei perioade de varsamant a fondurilor si vreau sa stiu cine se mai implica in organizarea activitatii.

Acum ca v-am oferit ceva de facut, sper sa primesc si un raspuns satisfacator in timp util!
POC Relu Panait - relupanait@yahoo.com si tel: 0732474694

Un comentariu:

  1. Salut dragi colegi,
    Pentru acei dintre voi care folositi si comunicarea pe Facebook, va recomand grupul fondat de colegul Sorin Cech si pe care il gasiti la adresa:
    https://www.facebook.com/groups/603739663165156/
    Cele bune si sa ne revedem sanatosi!

    RăspundețiȘtergere